Gör det du är bra på och utvecklas – Farmartjänst ger dig möjligheten

• Du har det där lilla extra som gör att andra anlitar dig för alla möjliga uppdrag – men är osäker på hur man omsätter det i anställning och pengar?

• Har du något du är duktig på eller en maskinpark du vet kan generera uppdrag – men vill inte driva ett eget företag med allt vad det innebär av administration och försäljning?

• Vill du göra något där du kan arbeta fritt, självständigt och under eget ansvar tillsammans med andra?

Farmartjänst ger dig möjligheten att arbeta i en organisation där du har stor frihet att arbeta i varierande omfattning, säsong eller hela året. Våra entreprenörer har tillsammans en enorm bredd i form av specialistkunskaper och maskinutrustning – som en av dem kommer dina talanger och din utrustning till användning nästan var i landet du bor.

Det finns med stor sannolikhet ett Farmartjänstföretag nära dig. Om det inte gör det, så kanske du är svaret: vi hjälper dig att starta ett företag som redan från dag ett är medlem i ett rikstäckande nätverk av företag med lång erfarenhet och breda kompetensportföljer.

Som medlem i Farmartjänst får du tillgång till ett starkt varumärke, skräddarsydda utbildningspaket, certifieringar, marknadsföringskanaler och möjlighet till affärsutveckling och kontakter.

Du kan använda din kunskap och dina maskiner till så mycket mera.

Kontakta oss på intresserad-av-ft@farmartjanst.se eller använd ansökningsformuläret så hör vi av oss så snabbt vi kan.

Intresseanmälan

    Välj Farmartjänst

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Kortfattad beskrivning