Farmartjänst är din totalentreprenör – i hela landet

Farmartjänst arbetar med alla: från privatpersoner och små företag upp till kommuner och rikstäckande företag – oavsett vem du är, så ger vi dig den service du behöver. Den enskilde entreprenörens kunnande och Farmartjänst ISO-certifierade riksorganisation garanterar högkvalitativa tjänster och trygghet för alla: privatpersoner, företag och offentlig verksamhet.

Vi har flexibiliteten i det lilla företaget, eftersom du oftast kommer i kontakt våra lokala FT-företag först. De människor som utför dina tjänster känner till ditt område, vet hur landet ligger och kommer snabbare ut till dig.

Farmartjänst har också fördelarna av att vara en rikstäckande organisation när det gäller avtal över regiongränser, centrala upphandlingar och samarbeten över hela landet. Är du nöjd med de tjänster vi utför åt dig i en region kan vi snabbt och med stor flexibilitet skaffa fram liknande tjänster någon annanstans – utan att det innebär mer jobb för dig som beställare.

» Riksorganisation

» Farmartjänstföretag

Bredden bland våra entreprenörer är enorm: med ett enda samtal kan du få så skilda saker gjorda som grönyteskötsel och uppsättning av säkerhetsstängsel till inhyrning av erfarna truckförare och röjning av snö på stora fabrikstak. Att varje entreprenör är specialist på det han eller hon gör, är både drivna och händiga och oftast äger sina egna maskiner och därför hanterar dem med van hand borgar för att de tjänster vi utför både uppnår och överträffar kravspecifikationerna.